Calculator
Noi revenim
Noi revenim

Noi prețuim timpul Dvs. și suntem gata să Vă ajutăm să găsiți informația necesară. Suntem bucuroși să discutăm cu Dvs. prin telefon.

(022) 24 52 93
Ne contactați ușor!
Tel.:
(022) 24 52 93
Mob.:
0 69-330-900
Fax:
(022) 24-52-68
or. Chișinău, str. Pușkin 45 servalux@servalux.md

26.09.2017

ce-fel-de-porti-sunt-mai-bune-batante-sau-glisante

Ce fel de porți sunt mai bune – batante sau glisante?

Posibil această întrebare si-a pus fiecare gospodar la organizarea îngrădirii terenului său. Pentru a nu face greșeli în alegerea unui design adecvat, trebuie să știm care sunt avantajele și dezavantajele fiecărui tip.

Porțile glisante - se deplasează de-a lungul gardului, deschizând trecerea. Astfel de porți:

- Economisesc în mod semnificativ spațiul pentru deschiderea lor.

- Sunt fiabile datorită absenței buclelor.

- Sunt rezistente la rafale puternice de vânt și au sensibilitate scăzută la zăpadă.

- Fiind dotate cu automatizări selectate în mod corespunzător se mișcă lin și fără zgomot.

Principalul dezavantaj al acestor porți poate fi atribuit costului lor important în comparație cu porțile batante, precum și cerințele speciale de instalare.

Porțile batante - sunt cele mai populare în țara noastră. Astfel de porți:

- Sunt interesante la preț grație unei game largi de materiale de performanță și lipsei de piese de ghidare costisitoare.

- Nu necesită pregătire specială pentru instalare.

- În caz de defecțiune reparațiile nu vor fi deosebit de dificile și costisitoare.

Prin dezavantajele porților batante este necesar de subliniat necesitatea unui spațiu liber pentru deschiderea canaturilor. În plus, acestea sunt fragile efectelor de vânt puternic.

Indiferent de tipul pe care îl preferați, pentru ca procesul de operare să fie optimizat porțile urmează să fie automatizate.

Servalux oferă automatizări pentru porți de la cei mai importanți producători din lume: Came și BFT. Acest echipament s-a dovedit a fi calitativ și fiabil, iar fiind îngrijit adecvat vă va servi timp de mai mulți ani la rând.

Un alt avantaj important al porților batante de la compania Servalux este calitatea serviciilor – noi oferim o gamă completă de servicii - măsurare, fabricare individuală și instalare a produselor, selectate de Dumneavoastră. Oferim servicii de garanție și post garanție.